Motto: verandering wordt gewoonte en je hoeft nooit meer op dieet!

Je hoort het zo vaak: vandaag mag ik dit niet eten, want ik ben op dieet. Straks als die kilo’s eraf zijn, ga ik weer normaal eten. Dan doe ik weer gezellig mee. Stop daarmee! Welke gezonde eetgewoontes heb jij ? En heb je ook ongezonde eetgewoontes? Die gezonde gewoontes zijn een hele goede basis om te starten. Het afleren van een ongezonde gewoonte is best moeilijk. Het duurt 6 weken voordat je lichaam snapt wat de bedoeling is. En pas na 3 maanden zijn al je cellen vernieuwd, zodat je helemaal een reset kunt maken.

Met de GCN-methode  ‘ik mag alles eten’ gaan we stap voor stap je eetgedrag en leefstijl aanpassen. Het bijbehorende werkboek, dat bestaat uit opdrachten en theorie, zal je helpen tijdens het traject. Op een verantwoorde manier ga jij leren gezonde keuzes te maken en gewicht te verliezen zonder een streng dieet te volgen.

Met het GCN-traject gaan we 9 weken aan de slag. Na deze periode ben jij in staat om deze nieuwe gewoontes vast te houden. Ook na deze periode hoef je het niet alleen te doen. Je kunt een ‘onderhoudscontract’ afsluiten, zodat je ook voor langere tijd begeleiding hebt.

Wil je graag aankomen, ook dan kan ik je helpen. Samen gaan we kijken naar de juiste voeding en de beste leefstijl, zodat je weer lekker in je vel komt zitten

Afvallen 100%
Close Menu