Een tevreden klant is het beste wat er is!

In verband met de privacy van de klant, worden de recencies anoniem geplaatst.

Bedankt voor de begeleiding. Je krijgt van mij een dikke 9! De kilo’s zijn er (na 3 maanden) nog steeds af.
Anoniem
Duidelijke uitleg, goede uitleg m.b.t. vervanging van voedingsmiddelen. Er wordt goed gekeken naar wat je wel of niet lust. Kleine aanpassingen in het voedingspatroon zijn goed toe te passen, zonder dat je volgens een bepaald menu moet koken/eten.
Anoniem
Een kleingedichtje voor deze ‘midmid’ Een dame met energie en pit Mijn inziens voor dit werk geboren Wendy…. jij gaat zeker scoren!!!!
Anoniem
Helemaal tevreden. Voldoende afgevallen en wat betreft eten op het rechte pad gezet en bewust ervan gemaakt wat goed en slecht is.
Anoniem
FANTASTISCH!!! ik slaap weer. Het was behoorlijk omschakelen met voeding, maar het resultaat mag er zijn. Ik had veel moeite met inslapen en nu.... ik val als een blok in slaap 🙂
Anoniem
Al jaren had ik last van hoofdpijn. Samen met Wendy hebben we gekeken naar mogelijke triggers in de voeding. En die hebben we gevonden. Nu al 2 maanden geen hoofdpijn meer. Ik wist niet dat voeding zoveel invloed hierop had.
Anoniem
Ik was helemaal lost in de voedingswereld. Wat was goed voor mij en wat niet??? Gelukkig weet ik nu weer welke voeding het beste bij mij past. Ik maak nu bewuste keuzes en heb geen voedingsstress meer. En de vermoeidheid is ook een heel stuk minder, ik bruis weer van de energie!
Anoniem
Na mijn herstel van borstkanker wilde ik graag weten of ik goed at. Wendy heeft mijn voedingspatroon en leefstijl geanalyseerd en kwam tot de conclusie dat het allemaal goed was. Een fijn gevoel!! Het goed-beter-best-verhaal over voeding gaat ik zeker toepassen.
Anoniem
Wat ik zo fijn vind bij Wendy, is dat ze alle tijd voor je neemt. Als het consult weer eens is uitgelopen, zegt ze lachend dat ze echt iets aan haar time-management moet doen. Maar een luisterend oor is ook heel fijn!
Anoniem
Alles mooi uitgewerkt, goed advies om meer groente te eten, enz.. En tevens tips hoe dit patroon te veranderen.
Anoniem
Wendy is een gewichtsconsulente die weet wat ze doet. Ze kijkt naar wie ze voor zich heeft en past daar de oplossing op aan.
Anoniem
Wat een fijn mens is Wendy. De begeleiding is heel persoonlijk en ze weet precies waar ze het over heeft!
Anoniem
Een eenmalig voedingsadvies gekregen van Wendy. Ik was zelf al begonnen met lijnen, maar dat ging me niet goed af. Na het krijgen van de juiste tips, ben ik meteen de eerste week 0,5 kg afgevallen. Ik dacht dat ik het allemaal wel wist, maar ik heb van Wendy wel enkele eye-openers ontvangen.
Anoniem
Wow, mijn opvliegers zijn aanzienlijk minder geworden door kleine aanpassingen in mijn voeding. Ik voel me nu veel beter in mijn vel zitten. Had ik dat maar eerder geweten!
Anoniem
Wendy is een deskundige gewichtsconsulente en helpt je op een toegankelijke manier naar een gezond gewicht.
Anoniem
Close Menu