Tarieven

Intakegesprek & Voedingsanalyse  &  1 adviesconsult                    Prijs: €245,00 Incl. 21% BTW

Ideaal als je wilt weten of je voedingspatroon goed is en wat verbeterpunten kunnen zijn t.a.v. je leefstijl, zoals voeding, bewegen en slapen.

Gepersonaliseerd voedingsadvies, afgestemd op jou!

 Los Consult    (60 min.)                                                                         Prijs: €85,00 Incl. 21% BTW

Het doel van het hormoonmenu: het juiste voedingspatroon/leefstijl die uw menstruatie- of overgangsklachten kunnen verminderen.

Intakegesprek

Voedingsanalyse

3 consulten

Gepersonaliseerd voedingsadvies, afgestemd op jou!

Het doel van het hormoonmenu: het juiste voedingspatroon/leefstijl die uw menstruatie- of overgangsklachten kunnen verminderen.

Prijs: €350,00 Incl. 21% BTW

 
 

Uitleg consulten:

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek wil ik inzicht krijgen in uw eetgewoontes, uw menstruatie- of overgangsklachten en bewegingspatroon. Ik zal vragen stellen over uw werk, gezinssamenstelling, huidige eet- en beweegpatroon, slaappatroon, verwachtingen, motivatie en doel. Lengte, gewicht, tailleomvang, spiermassa en vetpercentage worden gemeten. Met deze resultaten bereken ik uw Body Mass Index en energiebehoefte.

Om een goed beeld te krijgen van het huidige eetpatroon houdt u gedurende zeven dagen een voedingsdagboek bij. Dit voedingsdagboek ontvang ik graag voor het volgende consult terug zodat ik aan de hand hiervan een passend voedingsadvies kan opstellen. In overleg wordt een realistisch streefgewicht en tijdspad bepaald.

Voedingsanalyse en adviesconsult

Tijdens dit gesprek bespreken we het voedingsdagboek dat ik van u ontvangen heb en het voedingsadvies dat ik heb opgesteld. U krijgt adviezen over de juiste voedings- en leefstijlaanpassingen.

Vervolgconsulten

Tijdens deze consulten van wordt u gewogen en de spiermassa en het vetpercentage worden gemeten. We bespreken de persoonlijke ervaringen van de afgelopen periode en wordt er gekeken welke doelen haalbaar zijn of aangepast moeten worden. Daarnaast komen verschillende onderwerpen aan bod zoals uitleg over eiwitten, koolhydraten vetten, vitaminen, mineralen, vezels, zout. U krijgt tips en adviezen voor speciale gelegenheden zoals feestjes, uit eten en vakanties en u ontvangt lekkere gezonde recepten.
Het aantal vervolgconsulten wordt in onderling overleg bepaald.

 

 

Met de methode ‘ik mag alles eten’ ga je een start maken om af te vallen. Op een verantwoorde manier en met 9 weken intensieve begeleiding.

Het pakket bevat:

Intakegesprek

Voedingsanalyse

8 consulten van 30 min.

Gepersonaliseerd voedings- en bewegingsadvies, afgestemd op jou!

Cursusboek ‘ik mag alles eten’ 

Werkmap

Prijs: €595,00 Incl. 21% BTW

 

Onderhoudscontract traject GCN – ik mag alles eten

U kunt hiervoor kiezen wanneer u uw doel hebt bereikt. Wilt u aan het eind van het traject toch nog een steuntje in de rug houden, dan kunt u tijdens dit consult worden gewogen en de spiermassa en het vetpercentage laten meten. Tevens is er de mogelijkheid om even bij te praten en vragen te stellen. Een jaar lang hebben we om de 3 maanden een contactmoment. U hoeft het dus ook na een traject niet alleen te doen.

 
Prijs: € 149,00 Incl. 21% BTW

Lees dit!

Ik heb een praktijk in Eindhoven en in Eersel.

Betaling geschiedt uitsluitend via contante betaling of per bankoverschrijving. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Bent u verhinderd om te komen, dan graag de afspraak minimaal 24 uren van tevoren annuleren.

U kunt zonder verwijzing van uw huisarts gebruik maken van mijn diensten als gewichtsconsulent.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis.
Op de website www.gewichtsconsulenten.nl staat een overzicht van de aanvullende pakketten van zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

 

Close Menu